Over ons

DewSystems haar verhaal, missie en visie. Alles wordt op deze pagina haarfijn uit de doeken gedaan.

Op deze pagina

  1. Oprichting - Ons verhaal
  2. Onze missie en visie

Oprichting

Op zondag 20 januari 2019 werd DewSystems officieel geopend. Jordy Deweer, de student-ondernemer achter deze onderneming, had genoeg van de onpersoonlijke aanpak van grote IT-reuzen en besloot daarom zijn eigen diensten aan te bieden.

Na lang wikken en wegen viel de keuze op de naam "DewSystems". Dit is een samenvoeging van Deweer (de familienaam van de zaakvoerder) en Systems: een indicatie wat dit bedrijf voor jou kan betekenen. Daarnaast vinden wij dat DewSystems wel lekker bekt.

Missie en visie

DewSystems vindt dat klanten door grote bedrijven vaak erg onpersoonlijk worden behandeld. Daar wil ze dan ook een verschil zijn. Een alles-in-één IT-dienstverlening aanbieden is dus ook ons voornaamste doel.

We hebben dus een aantal waarden en normen waar we ons sterk aan willen houden:

  • Klantgerichtheid
    Een persoonlijke aanpak vinden wij heel belangrijk. De klant moet bij ons het gevoel hebben dat ze er écht toe doen en niet alleen als zakenpartner.
  • Betaalbaarheid
    Dure producten, adviezen en technische ondersteuning aan een gemiddelde prijs van €75 per uur,... Dat vindt DewSystems niet acceptabel. Iedereen moet kunnen rekenen op kwalitatieve hulp binnen een acceptabele tijdsspanne. Daarom wil DewSystems haar diensten aan zeer competitieve prijzen aanbieden.

Top