Geplaatst op Geef een reactie

Een nieuwe vorm van websites bouwen

Vroeger was een website laten maken door een professional een erg dure aangelegenheid. Daarbij ging de prijs snel naar duizenden euro’s… Gelukkig is dit de dag van vandaag anders. Hoe?

Toen het internet in de jaren ’90 aan populariteit begon te winnen, was het nagenoeg onmogelijk een website op dat platform te zetten zonder heel grote investeringen te doen. Ook was de mogelijkheid van een interactieve website met formulieren, winkelmandjes, enz. nog nauwelijks ontwikkeld. Daardoor liep het allemaal nogal stroef.

Dankzij de ontwikkeling van speciale programmeertalen voor het web (JavaScript, PHP,…) begon die mogelijkheid zich stilaan aan te bieden en kwamen bedrijven meer en meer op het wereldwijde web terecht.

De dag van vandaag is het allemaal zo goed uitgewerkt, dat iedereen een website zou kunnen maken voor zeer weinig geld. Toch blijven er steeds zaken een knelpunt, waarvoor nog steeds een professional gebruikt kan worden. Denk daarbij aan onder andere zoekmachineoptimalisatie (SEO).


DewSystems heeft nu dé oplossing bedacht! Lease een website en kom voordelig ui!t. Het heeft verschillende voordelen.

Zo hoef je helemaal niets meer aan je eigen website te doen, want al het werk wordt uit jouw handen genomen. Zo ervaar je minder stress en kan je weer wat meer doen wat je graag doet. Ook wordt je site door een professional ontwikkeld, dus je weet zeker dat het in orde is.

De andere zorgen, zoals webhosting, een domeinnaam, de beveiliging, het onderhoud… worden van je schouders genomen door de expertise van DewSystems.

Wat jij dan nog moet doen? Genieten van de extra rust en de zorgeloosheid. Oh, en misschien ook even kijken hoe je site “zichzelf opbouwt”! Het zal je zeker vrolijk stemmen.


Heb je na het lezen van dit artikel vragen? Stel ze dan door contact met DewSystems op te nemen. We helpen je graag verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *