Geplaatst op Geef een reactie

Ellinore: Een nieuw jasje

Ellen is een muzikale vrouw, die als vrijwilliger zingt. Ze wil op haar website tonen wat ze kan.

De oude website

Ellen haar oude website bevat heel wat gegevens, die absoluut niet meer up-to-date zijn. Voorlopig kan je haar website hier nog vinden: https://www.ellenvds.be

Zoals je kan zien, is de website nu nog wat ouder. Ook is ze niet echt geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Daar wil DewSystems verandering in brengen!

Ellens nieuwe website

Ellen is veel bezig met verschillende projecten (Ellinore, Marble en Love2Sing). Ze wil deze graag in haar website verwerken. Ze wil ook een volledige nieuwe, moderne(re) en vooral een elegante look. Daar zal DewSystems voor zorgen.

Het is mogelijk de vooruitgang van de nieuwe website te volgen. Dit kan via https://staging.ellenvds.be (deze link is geldig totdat de website afgewerkt wordt).

Ideeën en finalisering

Het is de bedoeling dat de nieuwe website klaar geraakt voor juni 2019. Het is mogelijk ideeën voor de nieuwe website aan te dragen in de reacties onder dit artikel.

Je kan elementaire veranderingen voorstellen tot het einde van februari 2019. Kleine wijzigingen, zoals kleuren, kunnen tot 15 mei 2019. Na deze periodes zal geen gehoor meer gegeven kunnen worden aan nieuwe voorstellen; tenzij het om een fantastisch idee gaat.

Alle andere reacties zijn natuurlijk ook welkom. Alleen vraag ik je geen vragen te stellen. Mocht je dat willen, kan je altijd contact met me opnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *